Onward Coaching

Onwards brengt valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven en bied je emotionele, mentale en fysieke handvatten

Wat is Onwards

Onwards is de naam van het unieke programma van Cambridge Weight Plan Benelux, bedoeld voor als je afgeslankt bent en je vervolgens op dat gewicht wilt blijven. De zevendelige training helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling, met als achterliggend doel om gewichtsbeheersing te bereiken.

Wat biedt Onwards jou

Onwards brengt valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven en biedt je emotionele, mentale en fysieke handvatten. Je leert om deze valkuilen te herkennen, te erkennen en te accepteren dat deze voortkomen uit de persoon die je tot nu toe bent geweest. Door bewust te zijn van je gedrag en gewoonten kun je met behulp van de Onwards training bewust een andere weg inslaan naar een oplossing.

Onwards geeft je kracht

Onwards helpt je niet alleen verder, maar geeft een nieuwe dimensie aan gewichtsbeheersing. Het geeft je kracht, meer vertrouwen en inzicht, zodat je zelf weet wat de volgende stappen zijn in de richting van een duurzaam leven. Een leven, waarin je zelf de handen weer aan het stuur hebt.

Onwards gaat in vier belangrijke kernmodules vooral over jou

Ken jezelf

  • Wie ben jij?
  • Wat zijn jouw voorkeuren?
  • Wat zijn jouw waarden?
  • Wat heeft jou gevormd?

Wat is het verhaal achter jouw manier van omgaan met dat wat er speelt?

Kom tot jezelf

In de zoektocht naar hoe het nu verder moet, is het belangrijk dat je dat niet zozeer buiten jezelf maar juist meer in jezelf zoekt. In de huidige samenleving worden we vaak overprikkeld. Bovendien staan we, door het gejaagde leven waarin we vele ballen hoog willen houden, niet meer stil bij wat er op het moment echt speelt. Aandachttraining of mindfulness wordt meer en meer geaccepteerd als een waardevolle manier om dichter bij een oplossing te komen in werk, relaties en/of gezondheid. We leren je met aandacht gewoon te zijn met wat er is.

Voed jezelf

Je bent op je streefgewicht en je vraagt je af hoe nu verder. Om jezelf goed te kunnen voeden is het belangrijk dat je weet wat goed voor je is en wat in een gezond voedings- patroon bij jou past, waarbij ook de tussendoortjes en extra’s niet worden vergeten. Met behulp van zeven verschillende blokken bouw je voor jezelf een gezond en evenwichtig voedings- programma.

Je leert per blok waarom het belangrijk voor je is en hoe en in welke mate je dit in je persoonlijke plan gaat passen. Per week komt er een nieuw blok bij en bouw je met de voorgaande blokken verder aan jouw persoonlijke leefstijlpiramide. Op deze wijze leer je stap voor stap op een verantwoorde manier, naast bewegen, alle voedingsstoffen toe te voegen aan een gezond, verantwoord en lekker leven.

Zorg goed voor jezelf

Doordat je tijdens de zeven trainings- blokken jezelf beter leert kennen: wie je bent en wat jouw waarden zijn, kun je betere keuzes voor jezelf maken. Door daar waar nodig even stil te staan bij wat er nu echt speelt en wat voor jou echt belangrijk is, zul je bewust kunnen kiezen voor een andere oplossing en niet meer in je valkuilen stappen. Je leert wat voor jou belangrijk is en dus ook goed voor jezelf te zorgen.

Is Onwards wat voor jouw?

Maak hier vrijblijvend een afspraak en zet jezelf in beweging.