Afslanken met het Cambridge Weight Plan
10 januari 2016 
1 min. leestijd

Afslanken met het Cambridge Weight Plan

 

De kracht van het Cambridge dieet is het (zeer) lage aantal calorieën, terwijl je toch alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen krijgt. Je hoeft geen calorieën te tellen. Het wetenschappelijk geteste en medisch verantwoorde Cambridge dieet bestaat uit shakes, repen, soepen en pappen in een verscheidenheid aan smaken. Binnen het Cambridge Weight Plan kun je kiezen uit verschillende programma’s, met of zonder reguliere voeding.

Cambridge-kookboek

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt gedurende het hele traject persoonlijke begeleiding van een Cambridge consulent, die zelf succesvol is afgeslankt met het Cambridge Weight Plan en die jou als geen ander kan helpen. Samen met je consulent kies je voor een persoonlijk 500, 800, 1000 of 1200 kcal programma. Op deze manier heb je de maximale vrijheid en flexibiliteit om het beste resultaat te behalen in het door jou gewenste tijdsbestek.

Gezonde levensstijl

Na afloop van het programma begeleiden we  je naar een gezonde levensstijl, waardoor de opbouw naar een volledig normaal voedingspatroon en gewichtsbehoud op een verantwoorde en blijvende manier gebeuren. Dit voorkomt het gevreesde jojo-effect.

afspraak-maken

Reactie plaatsen
Online afvallen met het 1 op 1 dieet Bianca en Jeroen

Afvallen met Online begeleiding van het 1 op 1 dieet

Wil jij meer informatie over onze aanpak van het dieet?