Afvallen met maaltijdvervangers van Cambridge Weight plan
arrow_drop_up arrow_drop_down

Afvallen met een dieet dat wel werkt!

Het Cambridge Weight Plan 

De producten en smaken van Cambridge Weight Plan

De smakelijke producten ''maaltijdvervangers'' van Cambridge Weight Plan zijn wetenschappelijk verantwoord en bevatten alle vitaminen, mineralen, sporenelementen, eiwitten, koolhydraten en essentiële vetten die je nodig hebt voor een goede dagelijkse balans. Onze producten bevatten alle vitamines en mineralen die je nodig hebt voor een uitgebalanceerde maaltijd bij gewichtsverlies. Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen: shakes, soepen, repen, pappen, warme maaltijden, smoothies.

Cambridge producten

Ervaringen van onze cliénten

Het stappenplan is erg makkelijk

en duidelijk.

Door de begeleiding en het stappenplan-boek wordt afvallen een feestje.

Manon

Ik wist niet dat ik zoveel moest eten.

Ik eet nu meer dan voorheen en blijf ook nog op gewicht. Bedankt Bianca en Jeroen voor jullie enthouiaste support

Vanessa

Stap voor stap naar een nieuwe ik.

Eindelijk kan ik zeggen zoals ik eruit zie, zo voel ik me ook. Blij, 

vol energie en slank.

Thirza

Klaar om te starten?

Koekje erbij?