Feest in de Cambridge praktijk Alkmaar en Egmond
Cambridge Alkmaar
Jeroen van der Ploeg
Cambridge Alkmaar
05/20/2019
1 min
0

Feest in de Cambridge praktijk Alkmaar en Egmond

05/20/2019
1 min
0

 

 

Wat leuk dat je de tijd neemt om dit te lezen. Vorige week hebben we een post geplaatst met daarin het onderwerp samen delen en de mededeling dat we leuk nieuws hebben.

Samen delen…. wist je dat Duncan het eurovisie songfestival heeft gewonnen? Nederland nummer 1 na 44 jaar. Wat een prestatie, Duncan Gefeliciteerd! Natuurlijk wist je dat! We hebben het immers samen gedeeld.
Ajax kampioen… natuurlijk wist je dat. We hebben het samen gedeeld.

Duncan, Ajax … wie dan ook…. zij hebben een passie, zij kunnen iets heel goeds en hebben er hard voor gewerkt en kijk we delen het samen … daar gaat het om! Samen delen…..

Maar…. Wat is het leuke nieuws dan? Dat ga ik samen met jullie delen. Afgelopen zaterdag had ik samen met meer dan 300 collega’s van mij de jaarlijkse consulentendag van Cambridge Weight Plan. Dit jaar in het mooie, bijzondere Carré in Amsterdam. Elk jaar worden er op die dag ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. Nou daar was ik er 1 van. En wie kan nou zeggen dat ie op het podium van Carré staat? Nou ik!
Ik ben 10 jr consulent van Cambridge Weight Plan. Ik heb 10 jr mijn eigen praktijk Bewustzijn met in Alkmaar en Egmond ad Hoef! Het beeldje in het filmpje geeft samen 10 jaar consulentschap Cambridge Weight Plan. Is dat geen leuk nieuws?

Maar is Cambridge Weight Plan of ben ik met Duncan of met Ajax te vergelijken? Nee, natuurlijk niet! Gelukkig ook niet. En dat hoeft ook niet. Maar blijkbaar doen we allemaal iets vanuit onze passie, werken we hard, doen we iets goeds….ieder op zijn manier en delen we het samen met andere.

Mijn missie is het beste uit mensen halen en doen waar je hart ligt. En dat doe ik al
10 jr! Ik ben echt trots op mezelf en heel dankbaar, maar zonder jullie was dit nooit gebeurd.

Samen met mijn partner, samen met mijn volgers, samen met mijn collega’s, samen met het fantastische bedrijf Cambridge Weight Plan, samen met de fantastische producten en het aller belangrijkste samen met al mijn cliënten van 10 jr geleden en van nu en alles daartussen. En dat zijn er heuuuul veel. ….. Weet je wel hoeveel kilo’s we samen kwijt zijn geraakt in die 10 jaar? samen hebben we die 10 jr. mogelijk gemaakt!

Dus samen delen we leuk nieuws…..want wie jarig is … 🎉🎈TRAKTEERT 🎈🎉

Deze week ga ik heel veel mensen in het zonnetje zetten! Dus nog even geduld… morgen deel ik samen met jullie de eerste cadeau’s uit

Reacties
Categorieën