Meer dan 10 jaar ervaring met afvallen.
1op1dieet
Jeroen van der Ploeg
1op1dieet
06/04/2019
1 min
0

Meer dan 10 jaar ervaring met afvallen.

06/04/2019
1 min
0

Bewustzijn met Cambridge Weight Plan bestaat al ruim tien jaar. De echte jubileum dag was vorig jaar, maar het heuglijke feit is uitgebreid gevierd tijdens een feestje in Carré, Amsterdam. Op zaterdag 18 mei 2019 is eigenaar van het eerste uur Bianca Doorn door al haar collega’s in het zonnetje gezet. Bianca is al 10 jaar Cambridge Weight Plan consulente en niet zomaar één. Ze heeft al eens de ‘afvaller van het jaar’ onder haar hoede gehad en ziet gemiddeld 100 cliënten per week.

Meer dan 10 jaar afvallen in Alkmaar

Bewustzijn met heeft twee praktijken, in Egmond aan den Hoef en Alkmaar. ‘Je streefgewicht bereiken met de producten die Cambridge Weight Plan aanbiedt doe je niet zomaar even, daar komt zoveel meer bij kijken. Een goede begeleiding op mentaal, fysiek en emotionele vlak is ook heel belangrijk, zeker wanneer je je streefgewicht hebt bereikt’, aldus Bianca. Dit stappenplan van Cambridge is zeker zo geschikt wanneer je maar een paar kilo kwijt wilt, bijvoorbeeld voor de zomer of een aankomend feest.
‘De vraag waarom ik dit werk al zolang met liefde, persoonlijke aandacht enthousiasme doe, krijg ik regelmatig. Mijn missie is geslaagd als mijn klanten tevreden zijn over en blij zijn met zichzelf. Afvallen met behulp van ‘Het 1 op 1 dieet van Cambridge Weight Plan’ is slechts een middel om je werkelijke doelen te bereiken; een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en bruisen van energie!’

Bianca Doorn 10 jaar Cambridge Consulent

Bianca Doorn

Bianca werkt sinds 7 jaar samen met haar man Jeroen, voorheen webmaster en nu ook consulent en coach, net als Bianca. Ze blijven zichzelf ontwikkelen in deze branche door trainingen en opleidingen te volgen en te geven.
‘Om op gewicht te blijven zijn bewustwording over het waarom je een bepaald gedrag vertoont en een goede balans in eet- en leefpatronen heel erg belangrijk’, geeft Jeroen aan. ‘Veel mensen hebben geen persoonlijk levensplan zoals een businessplan voor een onderneming. Dat is jammer want richting geven aan je leven en bewust keuzes maken is onderdeel van je beter voelen. Bianca en ik geven je die richting heel graag door je een aantal basale vragen te stellen, bijvoorbeeld waarom je doet wat je doet? Zelfreflectie is een eerste stap naar een blijvende verbinding tussen lichaam en geest.’ Zet jezelf daarom in beweging!’

Meer weten over deze twee coaches/consulenten? https://bewustzijnmet.nl/cambridge-weight-plan/

Een kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis en vrijblijvend! Maak hier je afspraak

Reacties
Categorieën