Cambridge weight Plan
Jeroen van der Ploeg
Cambridge weight Plan
06/04/2018
1 min
0

10 mensen 10 wensen

06/04/2018
1 min
0

Ik wens ….. enkele weken geleden was ik op het hoofdkantoor van Cambridge Weight Plan voor het uitwerken van een super leuk idee met mijn coach Margareth Beekmans en een collega consulent. Over dat super leuke idee kom ik na de zomer op terug. Maar van het een komt het ander en mijn wens was snel uitgesproken en de datum 31 mei werd genoteerd.

Op weg van wens naar werkelijkheid workshop

Afgelopen donderdag was het zo ver voor 10 (ex) cliënten. Samen met Margareth hebben we de 1ste workshop “van Wens naar Werkelijkheid” gegeven.
Wensen zoals een staatslot winnen daar ging het niet over. Maar leren wat ervoor zorgt dat je iedere dag succesvolle keuzes maakt op het gebied van leefstijl en hoe je op deze manier afslankt en duurzaam op gewicht blijft.

Natuurlijk gaan we nu niet teveel vertellen over de inhoud van de workshop en wat we nou precies gedaan hebben. Dat het heel leuk, gezellig, maar vooral inspirerend en iets is waar je echt wat aan hebt is wel duidelijk. Een greep uit de reacties.

Redelijk blanco ging ik erin, maar heb er veel dingen uitgehaald die ik mee kan nemen.
Mocht er een vervolg workshop komen dan zou ik zeker weer gaan.

Mijn consulent is geen zakjesverkoper, afvallen is meer dan dat.

Door deze workshop werd het mij duidelijk dat ik al 2 jaar in overlevingsstand leef waardoor ik lijstjes met To-do afwerk. Nu weet ik dat ik afvallen niet op dat lijstje wil, maar dat ik ECHT wil afvallen. Heb ’s avonds meteen mijn vrienden gebeld dat ik het stappenplan van Cambridge Weight Plan volg en gevraagd of ze me willen steunen.

Margareth geeft een training Het mooie is dat we door de workshop er met z’n allen al snel achter kwamen dat overgewicht en afvallen niet alleen over eten gaat, maar meer dan dat.

Nogmaals willen wij onze cliënten ontzettend bedanken in het vertrouwen in ons en hun aanwezigheid van afgelopen donderdag. Jullie 1-ste stap van wens naar werkelijkheid is gezet.

En natuurlijk bedanken we nogmaals Margareth die dit mogelijk heeft gemaakt en meer dan dat.

De wens om workshops te geven betreft voeding, leefstijl en bewustwording is hiermee gezet. Na de zomer gaan we van start met een aantal nieuwe workshops. Blijf op de hoogte via onze website en de social media kanalen.

Groetjes Bianca en Jeroen

Reacties
Categorieën