Liefde voor afvallen met maaltijdvervangers
22 juni 2018 
1 min. leestijd

Liefde voor afvallen met maaltijdvervangers

Deze week staat in het teken van de Liefde. De afgelopen dagen hebben we het over liefde voor sport, liefde en Valentijnsdag en eet de liefde gehad. Vandaag hebben we het over liefde voor afvallen. Wat heeft liefde en afvallen met elkaar te maken? Je bent waarschijnlijk niet tevreden met je gewicht en/of je leefstijl en wil graag verandering. Vanaf nu moet het klaar zijn, het moet nu gebeuren en je gaat op zoek naar iets wat je kan helpen. Minder snoepen, gezonder eten, meer sporten?

Eerst zelf proberen, misschien toch maar een dieet of hulp zoeken? Ja, er komt veel bij kijken als je iets wil veranderen. Wat je ook kiest of gaat doen, doe het met liefde voor jezelf. Je overtollige kilo’s of je ongezonde leefstijl is er niet voor niets, dat heeft een reden.

Liefde voor afvallenMisschien toch wat minder liefde voor jezelf gehad?

Sluit vrede met wat is geweest en accepteer het. Je kiest nu voor verandering en liefde voor jezelf.
Doelen stellen, zelfreflectie, valkuilen doorbreken, beste uit jezelf halen, mind-setting en dergelijke komen zeker aan bod bij het proces afvallen.

Wij, als consulent en coach van het Cambridge Weight Plan, weten als geen ander dat je deze stappen door moet maken om dichter bij jezelf te komen. Wij helpen je graag stap voor stap, van verantwoord afvallen naar bewust genieten. Eten is een noodzaak, maar bewust en met liefde eten is een kunst. Voor een afspraak kun je bellen met Bianca 0629003311 en/of Jeroen 0625151994 Cambridge praktijk Alkmaar en Cambridge praktijk Egmond

Reactie plaatsen
Online afvallen met het 1 op 1 dieet Bianca en Jeroen

Afvallen met Online begeleiding van het 1 op 1 dieet

Wil jij meer informatie over onze aanpak van het dieet?