Afvallen en op gewicht blijven dat is wat ik wil!
Ervaringen
Jeroen van der Ploeg
Ervaringen
10/29/2018
0 min
0

Afvallen en op gewicht blijven dat is wat ik wil!

10/29/2018
0 min
0

Voor mij geen nieuwe voornemens ….
Mijn vrouw was al een tijdje bezig met Cambridge. Na een heerlijke zomervakantie was het voor mij ook tijd om aan mezelf te werken. Werken aan mijn mindset, bewuste keuzes maken en de nodige kilo’s kwijtraken. Toen mijn vrouw weer op controle kwam bij Jeroen in de Cambridge praktijk Alkmaar en ik mee ging was de keuze na het consult niet moeilijk voor mij. Het voelde vertrouwd en lekker gemoedelijk. Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor mezelf voor de week erna.

Wij hebben er voor gekozen om ieder apart te gaan. Het is tenslotte maatwerk en elk consult is anders. Ik ben zo blij dat ik na de zomer meteen die afspraak heb gemaakt, want straks als het nieuwe jaar begint hoef ik niet te werken aan nieuwe en goede voornemens. Ik begin dan echt met een nieuw jaar.
Op dit moment weeg ik bijna 150 oliebollen lichter. Reken maar uit als je weet dat een oliebol gemiddeld 100 gr is. Mooie tijd om af te bouwen zodat ik in het nieuwe jaar kan zeggen een gelukkig en gezond 2019. Ik gun dat iedereen.

Reacties
Categorieën