Cambridge Alkmaar
Bianca Doorn
Cambridge Alkmaar
04/05/2017
1 min
0

20 jaar in Nederland Cambridge Weight Plan

04/05/2017
1 min
0

20 jaar in Nederland!
Ja, je leest het goed… deze maand bestaat Cambridge Weight Plan al 20 jaar in Nederland. Tegenwoordig zegt dat wel iets als een bedrijf al zo lang bestaat. Dat is zeker waar en daar zijn we ook heel trots op. Trots dat Cambridge Weight Plan al 20 jaar zijn doelen nog steeds hoog heeft staan. Het doel om samen met ongeveer 400 consulenten in Nederland cliënten te begeleiden naar een gezond gewicht en te helpen door
het aanleren van een gezonde leefstijl om het gewicht ook vast te houden. Cambridge draagt echt zorg voor zijn consulenten en cliënten. Ja, dan kan en mag je zeggen … wij zijn al 20 jaar succesvol. Met het oog op de toekomst en het blijven ontwikkelen op het gebied van levensstijl en beweging komen de komende 20 jaar ook wel goed.

Cambridge Weight Plan Kantoor Amersfoort

Cambridge is er voor jou!

Cambridge Weight Plan …. 20 jaar. Gefeliciteerd en op naar de volgende 20 jaar. Dank voor al het moois en de zorgen van de afgelopen jaren. Dank voor jullie vertrouwen in ons. Onze dank dat we door jullie zoveel leuke collega’s hebben en dank dat we mooie vriendschappen hebben opgebouwd.
Nog een feestje..
Super blij en trots ben ik dat 11 jaar geleden Cambridge op mijn pad is gekomen. Begonnen als client en nu dit jaar al 10 jaar consulent met de praktijk Bewustzijn met in Alkmaar en Egmond aan den Hoef. 5 jaar geleden is Jeroen er bijgekomen en nog elke dag werken we beide met heel veel plezier en passie. Dankbaar dat we zoveel cliënten mogen en kunnen helpen. Dit jaar gaan we ons jubileum vieren, maar daarover later meer.

Leuk om te weten..

Van Verantwoord Afvallen naar bewust genieten buttonNa vele jaren onderzoek is in 1984 Cambridge Weight Plan in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd. Op dit moment vertegenwoordigen zij zich in meer dan 35 landen en zijn er meer dan 30 miljoen mensen die gebruik hebben gemaakt van Cambridge Weight Plan. Cambridge is gevestigd in Corby, Engeland, waar elke dag de grootste zorg besteed wordt aan de producten/programma’s.
Binnenkort meer nieuws over onze jubileum en hoe jij kans maakt om Cambridge Weight Plan te bezoeken.

Reacties
Categorieën