Claudia Schouten uitgeroepen tot Afslanker van het Jaar 2016
29 september 2016 
2 min. leestijd

Claudia Schouten uitgeroepen tot Afslanker van het Jaar 2016

Egmond, 7 september 2016 – Claudia Schouten, die onder begeleiding van Cambridge consulent Jeroen van der Ploeg uit Egmond a/d Hoef 21,6 kilo is afgevallen, is de winnaar van de felbegeerde titel Afslanker van het Jaar 2016 Cambridge 800. Dit werd 2 september jl. bekend gemaakt tijdens de finaleavond in Hilton Royal Parc te Soestduinen. Cambridge Weight Plan Benelux organiseert jaarlijks een finaleavond voor de Afslanker en Gewichtsbehouder van het Jaar.

Categorieën

Dit jaar zijn er 71 cliënten door hun consulent opgegeven om kans te maken op de felbegeerde titel in één van de drie categorieën. Deze bestaan uit: Afslanker van het Jaar voor het Cambridge 500 programma, voor het 800 programma en Gewichtsbehouder van het Jaar. In de voorselectie is per categorie een top 4 van finalisten gekozen. Tijdens de finaleavond koos het aanwezige publiek de drie uiteindelijke winnaars. Dit publiek bestond uit alle consulenten die een cliënt opgegeven hadden, de finalisten en hun consulenten, de introducees van de finalisten en medewerkers van Cambridge Weight Plan Benelux die bij het event betrokken waren.

Impact op het leven

Hierbij werd niet alleen gekeken naar het aantal kilo’s dat iemand is afgevallen, maar ook naar de impact die het afslanken op iemands leven heeft gehad. Daarnaast is het een belangrijk criterium om na het afslanken niet weer terug te vallen in oude gewoontes, het bekende jojo-effect. Maar om juist door het aannemen van een nieuwe en gezonde levensstijl op gewicht te blijven. Hier worden de Cambridge cliënten ook in begeleid door hun consulenten.

Afslanker van het Jaar C800 Claudia Schouten is 21,6 kilo afgevallen met het Cambridge dieet. Zij komt in de finale-avond uit in de categorie Winnaar Afslanker van het Jaar Cambridge 800 programma. Claudia: Ik had al meerdere pogingen gedaan, maar niets hielp totdat ik Cambridge ontdekte. Met 21,6 kilo minder beweeg ik veel makkelijker en staat alles ook leuker. Ik kan weer met mijn zoon lekker voetballen en heb me nog nooit zo energiek en gelukkig gevoeld. Jeroen van der Ploeg van Cambridge praktijk Egmond en Alkmaar van Bewustzijn met: Claudia heeft de afgelopen periode hard gewerkt in haar strijd tegen de overtollige kilo’s. Ik ben dan ook super trots op mijn Afslanker van het Jaar 2016 Cambridge 800!”

Engeland reis, make-over en internationale verkiezing

Alle finalisten en hun consulenten hebben eind augustus een reis naar Engeland aangeboden gekregen van Cambridge Weight Plan Benelux. Ze hebben daar o.a. een bezoek gebracht aan de fabriek van Cambridge Weight Plan en het universiteitsterrein Downing College van de universiteit van Cambridge, waar de oorsprong ligt van het Cambridge dieet. In oktober krijgen de winnaars ook een makeover en een fotoshoot cadeau. De winnaar van de categorie Cambridge 500 programma neemt in november tevens deel aan de International Slimmer of the Year verkiezing in Engeland, met deelnemers uit de hele wereld.

Afslanker van het Jaar 2016 claudia-en-jeroen

Reactie plaatsen
Online afvallen met het 1 op 1 dieet Bianca en Jeroen

Afvallen met Online begeleiding van het 1 op 1 dieet

Wil jij meer informatie over onze aanpak van het dieet?