Biefstuk  met champignonsaus, gebakken  aardappels en balsamicotomaatjes

Biefstuk met champignonsaus, gebakken aardappels en balsamicotomaatjes

Een heerlijk 1 op 1 dieet recept van Cambridge Weight plan vanaf stap 6

Zo maak je het klaar voor 1 persoon


Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen voordat je deze gaat bereiden. Kruid de biefstuk naar smaak. Bak de aardappelen in een pan mooi bruin. Snijd de champignons ondertussen in stukken en bak ze met de knoflook in een aparte pan. Als de champignons beetgaar zijn, voeg je de zuivelspread toe. Roer door elkaar. Voeg de bieslook naar smaak toe door deze boven de pan te knippen. Was de cherrytomaatjes en leg deze in een schaal. Meng met de balsamicoazijn, olijfolie en een snufje peper en zet in de oven. Wacht tot de cherrytomaatjes beginnen te scheuren. Bak de biefstuk in een pan. De bereidingstijd is afhankelijk van de dikte van de biefstuk en je persoonlijke voorkeur.

biefstuk-aardappel-champignons vanaf stap 6 van het dieetDit heb je nodig
  • 125 gr. biefstuk
  • 50 gr. aardappelen, gekookt
  • 125 gr. champignons
  • 125 gr. cherrytomaatjes
  • 25 gr. zuivelspread
  • verse bieslook
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • peper
Reactie plaatsen

Voordelen van online begeleiden

arrow_drop_up arrow_drop_down