Afvallen
Bianca Doorn
Afvallen
06/10/2015
1 min
0

Slank de zomer in

06/10/2015
1 min
0

Heb jij ook al kriebels?
Begin op tijd om de winterkilo’s kwijt te raken. Dan kun je slank, energiek en vol vertrouwen de zomer in!

Als Cambridge consulenten delen we graag onze ervaringen en begeleiden we mensen die net als wij hun gewicht in evenwicht willen brengen en behouden. Samen gaan we ervoor dat je met het Cambridge Weight Plan verantwoord, snel en effectief afslankt met een 500, 800 of 800+ programma.

Slank
Of je nou 5kg of veel meer wilt afslanken, wij helpen je graag!

Bij het Cambridge 800 of een van de 800+ programma’s kies je uit alleen maaltijdvervangers of een combinatie met een maaltijd van ongeveer 400 calorieën, eventueel aangevuld met tussendoortjes. Voor de hele periode kan ik je ook voorzien van voldoende recepten. Met het Cambridge 500 totaalprogramma ben je snel weer ”in shape”!

Na het Cambridge Dieet

Als je succesvol op je streefgewicht bent gekomen zullen wij je ook blijven steunen en gaan we voor gewichtsbehoud. Leefstijl aanpassen is in sommige momenten noodzakelijk.

Polar trainingsprogramma

Voldoende bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezond leefstijl. We kunnen je ook begeleiden met het trainingsprogramma van Polar. Daarmee kan je op een verantwoorde wijze doorgaan of beginnen met bewegen. Wandelen, fietsen, hardlopen en/of fitness; met dit trainingsprogramma ge je het vanzelf leuk vinden!

Afspraak maken of meer weten?

Aarzel niet om contact met mij op te nemen. We helpen je graag, je staat er niet alleen voor!

Maak-een-afspraak

Reacties
Categorieën