Beweging
Bianca Doorn
Beweging
04/15/2014
1 min
0

Polar Loop en Cambridge Weight Plan

04/15/2014
1 min
0

Cambridge consulentendag 2014

Zoals je misschien hebt gehoord hebben we een drukke week achter de rug. We hebben met de Cambridge consulenten uit de regio Alkmaar, Heiloo en Egmond een thema-avond georganiseerd. De thema-avond ging over wat is en doet Cambridge en emotie-eten en gedrag. Het was een geslaagde avond.  Voor de Cambridge consulenten in het hele land hebben we eens in het jaar een consulentendag, deze was afgelopen zaterdag.

De consulentendag is voor ons heel waardevol. Op deze dag wordt dieper ingegaan op de visie en missie van Cambridge hoofdkantoor en alle consulenten. De nieuwste ontwikkelingen, trainingen, ervaringen en de laatste nieuwtjes zijn aan bod gekomen.

Er waren een paar sprekers die dag en het thema was ” Op het juiste spoor met Cambridge” . We hebben het gehad over het Cambridge dieet, Levenslust, maar ook over bewegen met de Polar Loop.
We hebben een kleine workshop over de Polar Loop gekregen van Henk Willem.  Daarna mocht ik een presentatie geven over mijn bevindingen met dit horloge.  Wel spannend, maar hoe gaaf is dat voor 400 collega’s een presentatie geven.

Ik heb in een eerdere blog aandacht gegeven aan de Polar Loop en mijn bevindingen. Deze kun je vinden bij  Afvallen en bewegen .

Polar_loop_consulentendag_jeroen2014

Informatie over de Loop

Wil je meer weten of wil je de Polar Loop bestellen? Dat kan via ons. Neem even  contact met mij op.
Jeroen van der Ploeg tel 06 25 151 994 cambridgeegmond@gmail.com

Aan de slag met de Polar Loop

In deze film kun je kijken hoe de Loop stap voor stap geïnstalleerd moet worden.

Voor meer informatie of apps voor de Polar Loop bekijk hun website.

Reacties
Categorieën