Cambridge in beweging op de Dam tot Dam loop 2014
22 september 2014 
1 min. leestijd

Cambridge in beweging op de Dam tot Dam loop 2014

Dam tot Dam loop 2014

Na een voorbereiding van 8 maanden en gestopt met roken was eindelijk de dag daar. 21 september 2014 12.30 uur. Ready to go! Dam tot Dam Loop. Heeeeeeel spannend allemaal en ik was niet alleen hahaha.

Ik liep met een groepje ervaren renners mee en ik  kreeg een bruikbare tip. ” Loop je niet kapot in de tunnel”! Dit heb ik goed in mijn oren geknoopt. Na een kleine warming-up kwam het startschot om 12.30 uur. GO GO GO……   En ja hoor…. na de tunnel zag je de eerste mensen al afhaken. In de tunnel was het erg warm, maar ik ging nog steeds lekker. Ik heb erg genoten van de aanmoedigingen van de mensen die overal stonden. Er stonden ook veel vrijwilligers met fruit, drinken, natte sponsen, en hele douche installaties langs de kant.  En een top sfeertje met live muziek en DJ’s langs de kant.  Voordat ik het wist was ik de 8 km al voorbij… Ik dacht nog dat gaat lekker snel. Nu alleen nog langs de snelweg en de dijk op, daarna kom je Zaandam binnen en dan loop je hem makkelijk uit. En zo was het ook, erg gaaf om dit evenement mee te maken. Mij tijd was 1.38 uur met een gemiddelde snelheid van 9,7 km/per uur. Ik heb het laatste stukje gefilmd.

Cambridge in beweging

Uit onze praktijken Cambridge Alkmaar en Cambridge Egmond hebben veel cliënten meegedaan met de Dam tot Dam loop  het hele weekend. Wij vinden jullie allemaal toppers!!! Graag wil ik via deze weg alle mensen bedanken voor de lieve berichtjes.

Dam tot Dam loop 2014 Groeps foto

Reactie plaatsen
Online afvallen met het 1 op 1 dieet Bianca en Jeroen

Afvallen met Online begeleiding van het 1 op 1 dieet

Wil jij meer informatie over onze aanpak van het dieet?