20-kilo-afgevallen-met-het-1-op-1-Dieet-Sandra
Afvallen
Jeroen van der Ploeg
Afvallen
03/02/2023
2 min
0

Hoe ik 20 kilo ben afgevallen

03/02/2023
2 min
0

Ik ben Sandra en ik wil mijn verhaal graag met je delen.

Dit ben ik nu, de betere versie van mezelf.

Ik kan nu eindelijk zeggen dat ik me zo veel gezonder en gelukkiger voel dan enkele maanden geleden. Ik neem je even mee naar toen.

Afvallen en de overgangsklachten

Ik voelde me al lange tijd echt slecht en de overgang die daarbij kwam maakte het nog erger. De weegschaal gaf 3 cijfers aan en dat maakte niet alleen dat daar aan gewerkt moest worden, maar vooral aan mijn mindset. Mijn hele leefstijl, inclusief mijn gedrag  moest aangepakt worden. 

Jo-Jo effect en verstoorde leefstijl

Vanaf mijn 16de had ik al last van overgewicht en vaker afvalpogingen gedaan. Ik was zo iemand die fases had van afvallen en aankomen. Ik ben geen snoeper, maar hou wel van hartige dingen. Sportscholen is niet mijn ding en alleen wandelen vond ik ook niets vanwege pijnlijke knieën. Afvallen en aankomen werd een gewoonte. Toen ik in de overgang raakte werd dit nog erger en kreeg ik er mentaal ook een probleem bij. Niet alleen mijn overgewicht werd een probleem, maar mijn hele leefstijl. 

Onvoldoende beweging, geen goede slaap en negatieve gedachtes bovenop een hoge bloeddruk, suiker en een tekort aan vitamines.  Er moest wat gebeuren. 

Afvallen met 1op1 begeleiding van Bianca en Jeroen

Gelukkig vond ik hulp bij Bianca en Jeroen. Ik hoorde goede verhalen over hun begeleiding in leefstijl en persoonlijke groei wat je bij afvallen zeker nodig hebt. Het gaat niet alleen om het kwijtraken van kilo's, maar om het verbeteren van je algehele gezondheid en welzijn. Ik kan met een gerust hart zeggen dat zij kennis hebben en op de juiste manier aan de slag met je gaan. De begeleiding heeft een enorme positieve impact op mijn leven heeft gehad.

Ik denk dat mijn verhaal en foto voor zich spreken. Kijk gerust naar het verschil van nu en toen.

Ik zit nu zoveel lekkerder in me vel dan toen. Eindelijk voel ik me gezonder en gelukkiger. De maaltijdvervangers vind ik heerlijk en er is genoeg keuze. Daarnaast eet ik groente, fruit, zuivel en granen waardoor ik nog steeds heerlijke hartige gerechten kan eten. Mijn klachten zijn een stuk minder of zelfs weg. Ik heb veel meer energie en daardoor loop ik minimaal 2 x in de week heerlijk met mijn man door de bossen en bouwen we de kilometers steeds meer op. Maar het aller belangrijkste is dat ik nu echt kan zeggen dat ik een betere versie van mezelf ben, lichamelijk en mentaal. 

Wil jij ook afvallen en werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Als jij ook wilt afvallen en je gezondheid wilt verbeteren, raad ik je aan contact op te nemen met Bianca en Jeroen. Ik weet zeker dat ze jou ook kunnen helpen.

Dus waar wacht je nog op? Begin ook aan die reis naar een gezondere en gelukkigere versie van jezelf.

Groetjes en wie weet zie ik jou ook een keer 

Sandra


Reacties
Categorieën