Met een goede dagindeling en de stok achter de deur ben ik afgevallen.
16 december 2020 
1 min. leestijd

Met een goede dagindeling en de stok achter de deur ben ik afgevallen.

Na lang twijfelen en alleen maar zwaarder worden heb ik Bianca gebeld. Er moest gewoon wat gebeuren en gelukkig kon ik snel bij haar terecht.
Tijdens ons leuke en duidelijk gesprek werd het stappenplan mij duidelijk. Ik wil graag afvallen, maar wel met het gezin kunnen mee eten.
We kwamen samen uit bij stap 3. Dit betekent per dag 3 maaltijdvervangers, 1 portie zuivel,1 portie fruit en ‘s avonds mijn avondeten met het gezin.
Bij het maken van een boodschappenbriefje werd ik al snel bewust van m’n planning van de hele week. Zo leer ik met de hulp en tips van Bianca hoe ik het beste m’n dag kan indelen met alles wat ik mag eten. Zo eet ik ook niet te weinig, want achteraf blijkt dat ik toch te weinig at.
Bianca is super creatief in het bedenken van recepten en een juiste indeling van de dag. Deze heeft ze ook online staan en dit motiveert mij om nieuwe recepten uit te proberen met het hele gezin.
Door de goede begeleiding van Bianca ben ik nu al heel wat kilo’s kwijt en eet ik nu lekkerder dan ooit! Ik heb er vol vertrouwen in dat ik mijn doel ga behalen met de steun van mijn top coach.

Groetjes Linda.

Stappenplan van het 1 op 1 dieet

Reactie plaatsen
Online afvallen met het 1 op 1 dieet Bianca en Jeroen

Afvallen met Online begeleiding van het 1 op 1 dieet

Wil jij meer informatie over onze aanpak van het dieet?