Klaar met mijn oude ik
10 december 2019 
0 min. leestijd

Klaar met mijn oude ik

Cathy was niet blij. Toen Cathy bij mij op intake gesprek kwam hebben we meteen een plan van aanpak gemaakt. We hebben doelen gesteld, maar ook tussendoelen. Want soms is de weg lang naar een streefgewicht. Tussendoelen maken het inzichtelijker en geven juist extra motivatie. En hoe ga je jezelf belonen?

Na de intake zei Cathy BAM…ik heb er zin in. Klaar voor het nieuwe avontuur. Ik ben zo klaar met mijn (oude) ik.

Inmiddels is Cathy happy. Ja dubbel happy. Cathy is nu 14 pakken suiker kwijt dus het is weer tijd om haar beloning te innen. Het eerste wat ze zei was …. ja mijn beloning is niet eten, maar iets waar ik dubbel happy mee ben…….Happy socks!

Heel veel succes Cathy met de verdere stappen en tussendoelen. Ik ben super trots op je. En met deze instelling ga jij je doelen zeker halen. En laat de kou deze winter maar komen want jij hebt vast geen koude voeten met je nieuwe happy socks.

Klaar met mijn oude eetpatroon. 1op1 dieet met Bianca of Jeroen

Reactie plaatsen
Online afvallen met het 1 op 1 dieet Bianca en Jeroen

Afvallen met Online begeleiding van het 1 op 1 dieet

Wil jij meer informatie over onze aanpak van het dieet?