Cambridge weight Plan
Bianca Doorn
Cambridge weight Plan
01/11/2017
1 min
0

Afslanker van het jaar cambridge Weight Plan Bij Koffietijd

01/11/2017
1 min
0

94 kilo afvallen.. Het kan! En dat bewijst Jeroen, afslanker van het jaar 2016. Hij is gelukkiger dan ooit en sport er op los. Het afvalproces heeft zijn leven drastisch veranderd.
Kijk hieronder de uitzending in Koffietijd>>>

Toen

Jeroen woog een aantal jaar geleden bijna 177 kilo. Hij was naar eigen zeggen erg dik en niet echt blij met zijn leven. “Ik wisselde op een gegeven moment het fastfoodrestaurant met het cafetaria af en at dus elke dag vet eten. Als ik dan thuis kwam at ik meerdere rollen koek op..” Uiteindelijk schreef de dokter Jeroen zelfs antidepressiva voor om zijn leven draaglijker te maken. Jeroen kon door zijn enorme gewicht bijna niet meer lopen. “Wanneer ik bijvoorbeeld op een festival was, keek ik elk moment of ik ergens kon zitten. Je bent daar dan de hele dag mee bezig en beleeft totaal geen plezier van waar je bent..”

Liefde

Via een datingapp ontmoette Jeroen Linda. Ook Linda was al een tijd bezig met afvallen. Het duo had daardoor meteen genoeg gespreksstof! “Het is heel prettig dat hij hetzelfde heeft meegemaakt. Hij herkent alles en daardoor heb ik heel veel aan hem. Zeker op dit moment, nu ik nog bezig met mijn dieet”.

Genoeg

Tijdens oud & nieuw namen Jeroen en Linda het voornemen om het roer om te gooien. Ze kwamen toen bij Cambridge Weight Plan terecht. “Bij dit dieet móest ik wel naar een consulent en dus ook met iemand erover praten. De consulent gaf een stok achter de deur en dat heb ik als fijn ervaren. Ik heb nu een veel beter zelfbeeld gekregen, ik ben van de antidepressiva af en ik heb een leuke vriendin gekregen”, aldus Jeroen.

Bron Koffietijd en Cambridge Weigt Plan

 

Reacties
Categorieën