coaching
Bianca Doorn
coaching
05/15/2017
1 min
0

Vreetbui.... hoe gaan we ermee om?

05/15/2017
1 min
0

Je staat er niet alleen voor…

Ik baal als een stekker. Wat ben ik toch stom. Ik had een vreetbui dus ik zal wel niet afgevallen zijn en ik hoef ook niet te wegen. Zo dat is eruit!
Ik zeg goedemorgen, ga lekker zitten. Terwijl ze rustig gaat zitten benoem ik het … adem in…., adem uit… (even rust)

Ik vind het fantastisch dat ze zo binnen komt en haar stoom afblaast. Ik begrijp het ook nog en zonder oordeel laat ik haar praten en terwijl ik luister merk ik dat ze al weer rustig wordt.

Vreetbui Broodje met chocolade er tussen

Het was een fijn gesprek met nieuwe inzichten, niet alleen voor haar, maar zeker ook voor mij. Dus …. jij ook bedankt. Heerlijk dat ze het gevoel heeft dat ze er niet alleen voor staat.

Herkenbaar zo vreetbui en je zo rot voelen? Het kan iedereen overkomen, ook dunne vrouwen en mannen. Het heeft helemaal niets met gewicht te maken. Het heeft er mee te maken wat er aan die (vr)eetbui voorafging. En als je je daar bewust van bent, ook al is dat achteraf, zie het dan als een leermoment. Een (vr)eetbui is per definitie niet negatief en de gevolgen daarvan ook niet. Probeer je gedachtes om te zetten. Vind je dat moeilijk of weet je niet hoe? Je staat er niet alleen voor dus bespreek het met ons en ook daarin maak je zeker stappen. Hulp vragen is geen zwakte, maar juist een teken van kracht.

Voor jou, de rest en ook voor ons heb ik deze mooie wijsheid gevonden ….

Je gedachten zijn bepalend voor je emoties.
Je emoties beïnvloeden je besluiten.
En je besluiten vormen je leven.

Wil jij ook een stap maken? Bel of mail met Bianca of Jeroen

Bianca tel: 06 2900 33 11
Jeroen tel: 06 2515 19 94

Reacties
Categorieën