Leefstijl
Bianca Doorn
Leefstijl
03/08/2017
1 min
0

Heerlijk in een mooie creative omgeving brainstormen

03/08/2017
1 min
0

In gesprek……
Aankomend weekend gaan we er op uit! Niet zo maar, nee, we gaan brainstormen! Elkaar even uit de werk en privé omgeving halen. Door de drukte, wat we overigens ook laten gebeuren, is het heerlijk om er op uit te gaan en onze creativiteit weer te laten stromen.
Er staan een aantal ideeën op de lijst waar weer eens duidelijk naar gekeken kan worden en als doel uitwerken en er mee aan de slag gaan.

Lekker brainstormen

1 a 2 keer per jaar plannen wij een brainstorm moment en ervaren dit als iets heel waardevols. Uit de vertrouwde omgeving stappen en in gesprek met jezelf te gaan, in gesprek met elkaar en het uitwerken van ideeën in een andere ontspannen omgeving geeft ons nieuwe energie en duidelijkheid in onze visie.
Zowel persoonlijk als zakelijk. Heerlijk die combinatie van werken, ontspanning en tot elkaar komen. Wist je dat als je in een andere omgeving bent dat je dan vaak efficiënter bezig bent naast de voordelen van meer energie, meer inspiratie en creativiteit. Er zal vast ook tijd zijn om jullie ideeën te bespreken dus kom maar op. Heb jij nog leuke ideeën voor ons die we zeker in de praktijk Alkmaar en Egmond kunnen uitvoeren dan horen we het graag. Brainstorm eens met jezelf en denk aan bijvoorbeeld, workshops, onderwerpen voor blogs, Facebook berichten, inrichting van de praktijken, wat mis je, wat kan beter, wat mis je in de begeleiding, maar ook wat is wel goed of kan beter. Stuur ons een mail of een app met je punten en we komen er gauw op terug.

Brainstorm weekend l Brainstormen l Bewustzijnmet

Reacties
Categorieën