Ik heb de uitslag....
22 september 2019 
3 min. leestijd

Ik heb de uitslag....

Het nummer wat ik op het scherm van mijn telefoon zag … 020 … zorgde ervoor dat ik meteen klaar wakker was. Er gaat van alles door mijn hoofd, maar ik moet me koppie erbij houden want ik wil goed horen wat de arts zegt. Op dit moment zijn er geen nabehandelingen meer nodig… alles ziet er goed uit. En de rest weet ik bijna al niet meer haha. Ik heb zelfs nog nooit een arts zo blij aan de telefoon gehad. In mijn gedachte danste💃ik samen met hem door zijn kamer. Uiteraard had ik wat vragen en helemaal toen het gesprek beëindigd was schoot er van alles te binnen, maar dat komt wel aan de orde bij de controle en in het na gesprek over hoe nu verder. Ik ben ff stil, mijn telefoon naast me op de bank en ik kijk naar beneden …. in mijn shirt…… een traan rolt over mijn wang😘…..mijn ontdekkingsreis stopt niet. Nee, de reis gaat verder, maar slaat de beste weg in.

Wat een week was dit weer. Op de dag van de operatie was ik er helemaal klaar voor. Ik was niet zenuwachtig, Jeroen ook niet en de kinderen waren ook wel relaxed. Even nog een succes en sterkte kus en een familie hug💋👨‍👦‍👦voordat de een naar school en de ander naar stage ging en wij op weg naar Amsterdam.

De operatie was goed verlopen en aan het einde van de dag mocht ik naar huis. Ik voelde me goed en dat werd nog beter toen ik mijn moppie hoorde aankomen. In de auto op weg naar huis zag ik dat de jongens al berichtjes hadden gestuurd en kreeg ik een trots gevoel over hoe zij met de afgelopen tijd zijn omgegaan. En ja hoor daar belde nummer 1 …..Pap ben je wel op tijd terug, want ik moet mijn auto halen? Nog niet zo lang 18 en zijn rijbewijs gehaald. Zijn eerste auto, zelf gespaard en zelf gekocht🚗 De wereld ligt aan zijn voeten en de vrijheid komt hem tegemoet. En de ander die gauw weg moest om eindelijk zijn beugel eruit te laten halen. Zijn nachtmerrie dat ie ooit vast zou zitten aan de beugel van een vriendin is bijna voorbij. Als ie nu maar niet van God los gaat met zijn mooie bekkie haha. De ontdekkingstocht van mijn jongens met hun mijlpalen…ik hou er van.

We hebben een goede nacht💤gehad en de pijn is te doen met de medicatie. Na de operatie durfde ik niet te kijken wat er onder die mooie sexy zwarte strakke band zat. Ja, ik zag dat mijn decolleté platgedrukt was. Kwam het door die band of was het echt zo erg plat? We gaan het zien. Wat zag ik hier tegen op. Ik durfde niet alleen te kijken en met een beetje hulp mocht ik douchen dus dat kwam perfect uit. Nou … we hebben samen leukere douche scène gehad…. maar deze viel niet tegen…. dit was intens. Intens in verdriet, maar ook zeker intens in echte liefde❤️

De reactie van Jeroen was zo mooi. Het valt hem alles mee terwijl ik me op dat moment echt verdrietig voel. Er ging van alles door me heen en ik kon niets anders dan huilen. Ik voelde me echt misvormd. Aangekleed en wel op de bank met een bak koffie en een goed en fijn gesprek met elkaar. Een traan, een lach😀. Lachen over dat het ook zijn voordelen heeft. Dat ik er vast jonger uitzie met borstjes zoals meisjes hebben. En volgens Jeroen is Natural het helemaal. De spanning over de uitslag die nog moet komen. Wat het met mij doet en wat het allemaal met Jeroen doet. Ook hierin heeft hij zijn eigen ontdekkingsreis. Een gesprek met een lach en een traan …een en al liefde. Ik kan me geen betere man wensen waar ik dit mee kan delen.

Met de dag voel ik me sterker en sterker💪 en gaat het fysiek goed. Mentaal ook, maar dat heeft iets meer tijd nodig.
De appjes, telefoontjes, ontelbaar veel kaarten, bloemen, cadeautjes, ballonnen, bezoekjes, enz het is niet te beschrijven wat dat met me doet….maar dit helpt zo in het herstel. Echt iedereen bedankt💋❤️Misschien zijn jullie het vergeten maar ik onthou het mijn leven lang. Ook de vragen en mooie verhalen van lot genoten… al is het voor een luisterend oor van mij voor hun. In het leven help je elkaar en geef je je medemens een dankbaar gevoel.

De afgelopen week ging dus best snel met ups en downs, maar ik mag zeker niet mopperen. En dan de mooiste dag … de uitslag👨‍🔬🙂

Ik heb nog ff een weg te gaan. Maar nu op naar volledig herstel incl. die klier van een schildklier, het verlangen naar me weer gezond voelen, weer lekker in me vel zitten, weer leuke dingen doen die de afgelopen 2 jaar niet meer lukte. Daarna zien we verder voor eventuele oplossingen en misschien ook niet. Ik wil in ieder geval geen implantaten meer.

Samen met mijn schat verder op ontdekkingsreis …. hij met zijn Natural Woman……. oké maar dan wel met geverfd haar en die altijd rode lippenstift💋
💋❤️

Reactie plaatsen
Online afvallen met het 1 op 1 dieet Bianca en Jeroen

Afvallen met Online begeleiding van het 1 op 1 dieet

Wil jij meer informatie over onze aanpak van het dieet?