Overgewicht
24 maart 2014 
0 min. leestijd

Overgewicht

Beste Bianca,

Mag ik je bedanken voor je steun, die ik van gekregen je heb tijdens het Cambridge-dieet 800 en ook nu nog tijdens de afbouw. Ik ben na lang aarzelen terecht bij jouw gekomen om me te helpen met mijn overgewicht. Had al jaren lang last van overgangsklachten veroorzaakte bij mij eetbuien en uiteindelijk werd het alleen maar erger. Bij een gewicht van 90 kilo en een lengte van 1.64 was het echt tijd om er iets aan te doen. Dankzij het Cambridge-dieet 800 ben ik maar liefst 4 kledingmaten kleiner gegaan en voel me op de leeftijd van 54 jaar als herboren, kan weer van alles doen en ben vreselijk trots op mijn lichaam.

In de eerste weken was het echt zwaar om door te gaan, maar door jouw goede begeleiding en ondersteuning heb ik het volgehouden en heb nu een ander eetpatroon, waardoor ik op mijn goede gewicht blijf hangen en ja ik drink nu wel eens alcohol en eet ook gewoon met iedereen alles mee, maar weet nu waar mijn grens is. Kan nu ook veel makkelijker nee zeggen, waardoor ik lekker op mijn ideale gewicht met alle lichamelijke voordelen blijf hangen.

Nogmaals bedankt en ben erg blij met je steun tijdens de afbouw, weet 100% zeker, dat ik het straks als ik alleen ook doorga, dit vast blijf houden omdat mijn hele leven veranderd is en ik een veel betere eigenwaarde over mijn lichaam heb.

Vriendelijke groet, Nel

Reactie plaatsen
Online afvallen met het 1 op 1 dieet Bianca en Jeroen

Afvallen met Online begeleiding van het 1 op 1 dieet

Wil jij meer informatie over onze aanpak van het dieet?